Με χίλια για τον... τελικό!

Τι και αν έπαιζε με αντίπαλο που ξέμεινε από στόχους, τι και αν ήταν αγώνας β' γκρουπ που βαθμολογικά ήταν αδιάφορος, η Ομόνοια παρουσιάστηκε με την κατάλληλη σοβαρότητα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, πήρε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα και έκανε άλλη μία πρόβα ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου.

Η συνεχής βελτίωση και η ποιότητα που βγάζει η Ομόνοια στα παιχνίδια της είναι εμφανέστατη και είναι στοιχείο που αρέσει τόσο στον Λένον όσο και στον κόσμο που την παρακολουθεί. Στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, η Ομόνοια έβγαλε τόσα θετικά στοιχεία, που είδαμε παίκτες να έχουν ατομική βελτίωση με τον Βορειοιρλανδό στο τιμόνι. Υπάρχει πρόοδος στην ομάδα, εξέλιξη που ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου, είναι αυτή που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα εκείνης της ημέρας.

Η Ομόνοια παρά την παρουσία της στο β’ γκρουπ, συνεχίζει ν’ αγωνίζεται σ’ ένα υψηλό επίπεδο, όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση με τον Λένον να διατηρεί την ομάδα σε τέτοιο ρυθμό ανάπτυξης που γι’ αυτή την περίοδο και στα τέλη της σεζόν, είναι σχεδόν σπάνιο για την ομάδα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο