Εδώ που έφτασε, είναι μονόδρομος

Μία ιδιαίτερη χρονιά, ή σεζόν καλύτερα, ολοκληρώνεται σήμερα για την Ανόρθωση που υποδέχεται τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μία σεζόν που άρχισε με στόχο την κατάκτηση κάποιου εγχώριου τίτλου, αγωνιζόμενη στους ομίλους του Europa Conference League, «παίζει το κεφάλι της» την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει εισιτήριο για την ίδια διοργάνωση. Απόψε, η «Κυρία» θα πρέπει να νικήσει την «ελαφρά ταξιαρχία», ή ακόμη και με ισοπαλία, για να υλοποιήσει τον παραπάνω στόχο.

Εδώ που έφτασε, φέτος, είναι αποτυχία να προσπαθεί ακόμη να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με βάση και την απόδοση που έπιασε ανά διαστήματα μέσα στην σεζόν. Για το τι έγινε, τι στοίχισε και τα «αν» ανήκουν στο παρελθόν. Χρίζουν μεν ανάλυσης αλλά θα πρέπει να μάθουν από αυτά, για να μην επαναληφθούν, στην νέα μέρα που ξημερώνει στην βαρωσιώτικη ομάδα.

Πρώτα-πρώτα όμως, πρέπει να «κλειδώσει» την παρουσία της στα προκριματικά του Conference. Και το έργο σαφώς και δεν θα είναι εύκολο. Ο Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κορρέα (τιμωρημένος), Νοβότνι (τιμωρημένος), Αβραάμ και Εσκοβάλ. Ίσως να βρίσκεται στην αποστολή ο Αντωνιάδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ενδεχομένως να δούμε τον Ρισβάνη δίπλα στον Αραγιούρι στα στόπερ, μιας και ο Ελλαδίτης νιώθει καλύτερα. Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Ντέλετιτς, μιας και ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να βρίσκεται σε θέση επιτελικού χαφ και όχι επιθετικού, με τον Χριστοφή να έχει τον πρώτο λόγο για την «αιχμή του δόρατος». Χουσμπάουερ και Βερχόβετς διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Αρτυματά. Την 11άδα θα συμπληρώνουν οι Λόρια, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν και Ουάρντα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο