Κάτι σαν τον Σίλντενφελντ

Δεν είναι πια μυστικό ότι ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους συνεργάτες του άρχισαν να ψάχνουν ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά, οι οποίοι θα ενισχύσουν την Ομόνοια σε μια σεζόν που απαγορεύονται τα λάθη. Εδώ και αρκετές σεζόν οι πράσινοι δεν καταφέρνουν να κάνουν ένα σωστό προγραμματισμό και πάνω σε αυτό τον τομέα δουλεύουν οι Λάρκου, Ταραπουλούζης, Αναστασίου και Σκέντζος.

Αυτό που προβληματίζει εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να φτιάξει μια γεροδεμένη και σκληροτράχηλη αμυντική γραμμή. Αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού και ψάχνουν να βρουν ποιοτικούς κεντρικούς αμυντικούς για να ενισχύσουν την άμυνα τους.

Στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό (2013), ο Ελλαδίτης πέτυχε την μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των πρασίνων. Τότε ο 28χρονος Κροάτης είχε φουλ συμμετοχές και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Κάτι παρόμοιο με την περίπτωση του Σίλντενφελτν του 2013 ψάχνουν στην Ομόνοια για να μπορέσουν επιτέλους να χτίσουν μια σκληρή αμυντική γραμμή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο