Πλήρης απογοήτευση, εν αναμονή των εξελίξεων...

Πλήρης αποτυχία. Η Ανόρθωση μοιραία δέχθηκε βαριά ήττα και θα απουσιάσει από την Ευρώπη μετά από δύο σερί παρουσίες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απούσα από το γήπεδο, απούσα και το καλοκαίρι από το Europa Conference, που ήταν ο τελευταίος στόχος που της απέμεινε την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα πλέον, είναι πως θα αντιμετωπίσουν αυτό το κάζο στην «Κυρία» διότι είχαν «επενδύσει» πάνω στην παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Ο προγραμματισμός που άρχισε ήδη, βασίστηκε στο ότι η Ανόρθωση θα έπαιζε - τουλάχιστον - στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης είδε απο κοντά την προσπάθεια της ομάδας και έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο, όπως και όλοι οι Ανορθωσιάτες. Η επόμενη ημέρα φέρνει την βαρωσιώτικη - ξανά - σε ένα δύσβατο και δύσκολο δρόμο. Στον οποίο μόνη της μπήκε, έχοντας αποκλειστικά την ευθύνη. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Οι όποιες εξελίξεις προκύψουν, δεν θα είναι αποτέλεσμα αποφάσεων που θα παρθούν εν βρασμώ​, αλλά μετά από περισυλλογή και ώριμη σκέψη, θυμίζοντας ότι έπεται η Γενική και Εκλογική Συνέλευση σε ένα 10ήμερο.

Είναι δεδομένο πάντως, ότι η Ανόρθωση θα περάσει σε μία νέα εποχή, με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η αποτυχημένη χρονιά όμως, της άνοιξε μία τεράστια πληγή και δεν μπορεί να την σώσει, άμεσα...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο