Ο ιδανικός ισχυρός κρίκος

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άρχισε τη δόμηση της Ανόρθωσης για τη νέα χρονιά και στη διαδικασία αυτή πρέπει να ξεκινήσει από τους βασικούς κρίκους της αλυσίδας, αυτούς που θα στηρίξουν τη  μετάβαση. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και αναμονή τον Σίντελφελντ, ο Κροάτης θεωρείται must για τη νέα χρονιά, όμως ο κεντρικός, ο ισχυρός κρίκος είναι άλλος: Αναφερόμαστε φυσικά στον Ζοάο Βίκτορ, ανεξάρτητα από το αν έχει συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Αρκετοί οι λόγοι:

-          Κλείνει τέσσερα χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», άρα ξέρει όλα τα κατατόπια απέξω και ανακατωτά.
-          Είναι αρχηγός και έχει κερδίσει με το σπαθί του το περιβραχιόνιο, λόγω προσωπικότητας
-          Έχει γεμάτες χρονιές γιατί είναι γερό σκαρί. Τις τελευταίες τρεις χρονιές έχει λείψει μόνο  από 5 αγώνες (σε σύνολο 97). Στη πρώτη του χρονιά (15-16) είχε εκείνο τον άσχημο τραυματισμό, αλλά επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ. Άλλωστε κατέγραψε 25 συμμετοχές εκείνη την δύσκολη σεζόν
-          Ανεξάρτητα από τα νούμερα και την προσωπικότητα, υπάρχει η ποδοσφαιρική του ποιότητα. Έχει το ιδανικό πακέτο για κεντρικό μέσο με μικτά καθήκοντα. Τεχνική, αντίληψη, πνευμόνια, δύναμη, ισχύ στον αέρα. Το πακέτο του επιτρέπει να παίξει εξίσου καλά και σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά και να εμπλακεί ενεργά και ουσιαστικά στην επίθεση.

Ο Βίκτορ έχει ήδη 17 γκολ στο πρωτάθλημα (και 2 επιπλέον στο κύπελλο), αξιοσημείωτο νούμερο για τη θέση του. Σκοράρει μάλιστα συχνά (7 γκολ) σε ντέρμπι. Όλα αυτά σε δύσκολες αγωνιστικά εποχές για την Ανόρθωση. Επιπλέον προσόν η ηλικία του. Είναι 30 προς 31 (τα κλείνει το Νοέμβριο) και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό σημαίνει πως είναι ακμαίος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο