Δηλώσεις από το "Στέλιος Κυριακίδης"

Διαβάστε τις δηλώσεις των δυο προπονητών, του Δημήτρη Δασκαλάκη και του Ζέλικο Κόπιτς μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου η Πάφος κέρδισε τον Ερμή με 4-1. 

Δασκαλάκης: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Είναι μια ομάδα σε ανώτερο επίπεδο από εμάς. Θα προσπαθήσουμε όπως σήμερα έτσι και στη συνέχεια να δίνουμε ότι μπορούμε για την ιστορία του Ερμή. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι από την αρχή και ίσως αν δινόταν το πέναλτι να μπορούσαμε να μπούμε σε αυτό. Τουλάχιστον κερδίσαμε τρία παιδιά και αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι το φινάλε, δηλαδή να δούμε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα».

Κόπιτς: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι μετά από το τρίποντο στο Παραλίμνι. Προετοιμάσαμε τα παιδιά για να παίξουν με υψηλή ένταση από την αρχή ώστε να δείξουν το πάθος που έπρεπε για να κατακτήσουμε το τρίποντο. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης τον οποίον απωλέσαμε μόνο στα τελευταία στάδια των δύο ημιχρόνων και εκεί παρουσιάστηκαν κάποιοι κίνδυνοι. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την απόδοσή μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού»
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο