Για την τρίτη σερί με το μυαλό στον προγραμματισμό

Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα μιλούσαμε για τη δύσκολη έξοδο που πραγματοποιεί η Ανόρθωση στο «Μακάρειο» Στάδιο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Ωστόσο, από την στιγμή που δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα ουσίας, αναπόφευκτα η συζήτηση πάει στον προγραμματισμό για την ερχόμενη περίοδο.

Αυτό βεβαίως δεν αφαιρεί σε καμία περίπτωση το κίνητρο της καλής παρουσίας και ασφαλώς της νίκης, η οποία θα είναι η τρίτη διαδοχική και αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα κίνητρο για τους παίχτες της ομάδας.

Στο μέτωπο του προγραμματισμού που καίει περισσότερο, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πάρει «εν λευκώ επιταγή» και τρέχει να ενισχύσει την «Κυρία», ώστε να παρουσιαστεί ελκυστική και ανταγωνιστική στη νέα σεζόν. Διοίκηση και κόσμος της Ανόρθωσης βασίζουν πάρα πολλά στον αγαπημένο τους Τιμούρ, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να λειτουργήσει αρνητικά, αποδίδοντας το ρόλο του «μεσσία» στον Γεωργιανό. Ακόμη και ο ίδιος ο Κετσπάγια αναγνωρίζει τις δυσκολίες να χτίσεις κάτι νέο και δυνατό.

Βεβαίως, από την άλλη ο Κετσπάγια δείχνει να εμπιστεύεται ένα κομμάτι του κορμού της ομάδας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα επενδύει και στο Κυπριακό στοιχείο, επίσης πολύ σημαντικό. Από την στιγμή που του βγήκαν οι πρώτες κινήσεις και επιπλέον κράτησε τον Σίλντενφέλντ, «κλειδί» για τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης αποτελεί η απόκτηση ενός άλλου στόπερ κλάσης που θα πλαισιώσει επάξια τον Κροάτη. Ένας στόπερ εγνωσμένης αξίας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του Τιμούρ στην εξίσωση της βασικής ενίσχυσης, που περιλαμβάνει επίσης (για την ώρα) ένα επιθετικό χαφ και ένα ακραίο επιθετικό

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο