"Μας είχαν ξεγραμμένους"

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της Αλκής Κώστας Σακκάς και ο προπονητής της ΕΝΠ Φέλκ μετά την νίκη της Αθάνατης με 2-0. 

Αναλυτικά: 

Κώστας Σακκάς: "Δεν περιμέναμε το Παραλίμνι να κατεβεί με αυτό το σχήμα. Ευτυχώς τα παιδιά με γρήγορες οδηγίες αντιλήφθηκαν πως έπρεπε να παίξουν και αμέσως αντέδρασαν. Μεγάλη σημασία είχε το πέναλτι αλλά και η φάση του τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Πάρντο προηγουμένως. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα σήμερα και η λέξη περηφάνια για τους ποδοσφαιριστές μου μπορεί να είναι λίγη. Από την αρχή όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά αποδεικνύουν ότι μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν τελείωσε τίποτα απλά πήραμε ανάσες".

Φέλκ: ''Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήρθε η κόκκινη κάρτα, ήρθε το πέναλτι και το γκολ. Άλλαξαν τα πάντα και αυτό μας οδήγησε να κυνηγάμε το σκορ. Χάσαμε μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια απόσταση. Χάσαμε την ευκαιρία και αλλάζουν τα πάντα. Παραμένουν πέντε τελικοί και η παραμονή θα κριθεί στο τελευταίο ντέρμπι παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά με πάρα πολλή πίστη. Ευχαριστώ τους οπαδούς της ομάδας. Είναι η στιγμή πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι''. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο