Ολοκλήρωσε το «σεμινάριο κατάληψης κορυφής»

Απόλυτα ρεαλιστής ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ, άφησε κατά μέρος τις πιθανότητες για πρωτιά στη τρέχουσα περίοδο. Ο Βάσκος τεχνικός ορθότατα στάθηκε στην ανάγκη για τουλάχιστον τη διατήρηση της 3ης θέσης και μίλησε για τίτλο πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ όντως και είναι κάτι που επίσης διατύπωσε ο τεχνικός της, κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της εδώ και χρόνια. Πήρε κύπελλο, πήρε Σούπερ Καπ, πήγε ομίλους έφτιαξε γήπεδο, εκπέμπει οργανωτική υγεία στο μέγιστο βαθμό.

Θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για άψογη εικόνα, αλλά λείπει από την εξίσωση αυτή η πρωτιά. Με την αγωνιστική της ισχύ, είχε φέτος όλα τα φόντα, ίσως περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά για να πάρει τον τίτλο. Πλήρωσε το μάρμαρο της κάκιστης συγκομιδής τον Δεκέμβριο, που την άφησε και εκτός διεκδίκησης. Σαφώς και η υπερφόρτωση από τα απανωτά ματς έπαιξε ρόλο, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να το διαχειριστεί. Ίσως  μάλιστα φέτος η ΑΕΚ πέρασε  από το τελευταίο… σεμινάριο για  το τι πρέπει να συνεχίσει να κάνει και τι πρέπει να αποφύγει προκειμένου να κόψει πρώτη το νήμα. 

Υπάρχει η υποδομή, η νοοτροπία, η ποιότητα, η αλληλουχία, η έδρα, η πλήρης εμπειρία. Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να μπει είναι  η βεβαιότητα φρεσκάδας.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο