Δεν φτάνουν τα προβλήματα...

Δεν λένε να δουν άσπρη μέρα στην Ανόρθωση, με τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας περί διαφωνίας Πουλλαίδη και σωματείου να φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στην Ανόρθωση. Ο τέως πρόεδρος της Ανόρθωσης Αντρέας Παντελή έχει σαφώς τεράστια ευθύνη για τα όσα βιώνει ο σύλλογος, αφού μπορεί ν' ανέλαβε την ομάδα με χρέη, αλλά αποχωρώντας άφησε πολύ περισσότερα, ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία κατάσταση ανεξέλεγκτη για την "Κύρια".

Μέσα σε όλα αυτά όμως σήμερα η Ανόρθωση στις 19:00 έχει να υποδεχθεί και τον Ερμή για την 6η στροφή του πρωταθλήματος της β' φάσης, με την ομάδα της Αμμοχώστου, με όσες δυνάμεις και αν έχουν απομείνει να κυνηγάει την επάνοδο της στις νίκες. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι δεν βιώνουν και τις καλύτερες ημέρες στην Ανόρθωση, όμως οφείλουν ως επαγγελματίες που είναι όλοι να πεισμώσουν κερδίζοντας τον ουραγό Ερμή. Είναι το φαβορί σε αυτό τον αγώνα η Ανόρθωση, όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στο... χορτάρι.

Ο Στρέπελ γνωρίζει και αυτός πολύ καλά ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν τους αφήνει να συγκεντρωθούν όπως πρέπει και όπως ο ίδιος θέλει, όμως ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο μέτωπο Πουλλαίδη, ζητώντας παράλληλα από αυτούς αποδείξεις! Έστω και σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει η ομάδα
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο