Ενόχλησε η στάση Αναστασίου

Η στάση του Γιάννη Αναστασίου στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ενόχλησε αρκετά. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αφού έκανε την πρώτη του τοποθέτηση του, δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο σε ότι αφορά την υπόθεση Ματ Ντάρμπισαιαρ, έναν ποδοσφαιριστή που φάνηκε ότι διατηρεί "κόλλημα" μαζί του, αφού πάει καιρός ν' αγωνιστεί βασικός.

Ο δημοσιογράφος που ήταν στο χώρο εύλογα έθεσε το ερώτημα στον τεχνικό της Ομόνοιας για τον παραγκωνισμό του Ντάρμπισαϊαρ, με τον Αναστασίου ουσιαστικά να τον ειρωνεύεται και να του απαντά νευρικά με... ερωτήσεις, περιμένοντας απαντήσεις από τον δημοσιογράφο που ασχολείται χρόνια τώρα με το ρεπορτάζ Ομόνοιας. 

Η στάση του σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη, ήταν ενοχλητική. Όπως οι ίδιοι οι προπονητές ζητούν το σεβασμό από τα ΜΜΕ, κάτι ανάλογο θα πρέπει να πράττουν και αυτοί απέναντι μας. Από την άλλη ο Αναστασίου είναι αυτός που βλέπει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ο αρμόδιος να κρίνει πότε θα βάζει κάποιον στην εντεκάδα και πότε όχι, όμως είμαστε βέβαιοι ότι ο Άγγλος επιθετικός δεν το αξίζει αυτό! 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο