«Νόμισαν πως θα μας τρομάξουν με το ρίξιμο μιας σελίδας»

Με ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τοποθετούνται για το ρίξιμο της σελίδας τους, ενώ αναφέρονται και σε προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκαν μέλη τους.

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,
Κάποιοι πιστεύουν στα αλήθεια ότι μπορούν με σπασμωδικές κινήσεις να σιγήσουν τη φωνή του συνδέσμου και κατ' επέκταση την φωνή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Νόμισαν πως με το ρίξιμο μιας σελίδας, με προσωπικές επιθέσεις και με τη στοχοποίηση των μελών μας θα μας τρομάξουν, θα πνίξουν τη φωνή μας με σκοπό να σωπάσουμε. Πόσο αφελείς μπορεί να είναι; Πώς να καταλάβουν οι υπηρέτες των κομμάτων και του συστήματος ότι δεν "μασάμε" από αυτά, γιατί είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε μια ΙΔΕΑ και όχι το συμφέρον του κάθε καριερίστα πολιτικού, γιατί είμαστε από την ημέρα που γεννηθήκαμε η αιχμή του δόρατος και η ασπίδα του ΑΠΟΕΛ και στο τέλος όλο αυτό θα τους γυρίσει ξανά μπούμερανγκ. Πώς να πνίξουν τη φωνή του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ κλείνοντας μία σελίδα, αν ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι παντού, σε όλα τα φάσματα τις κοινωνίας, από τα πιο ψηλά μέχρι τα πιο χαμηλά στρώματα, εκεί όπου δεν υπήρξαν ποτέ αλλά και ανάμεσα τους;

Προτείνουμε σε αυτούς τους τύπους αντί να προσπαθούν να πλήξουν ζωές και να προσπαθούν να κλείνουν στόματα μέσο της φίμωσης και με πρακτικές που θα ζήλευε και ερντογάν, απλά να διορθώσουν το λάθος το οποίο έχουν διαπράξει σε βάρος της ομάδας μας και γενικότερα του κυπριακού αθλητισμού. Επιτέλους να σταματήσουν να βάζουν τον εγωισμό τους μπροστά και να κάνουν έστω και την υστάτη την αυτοκριτική τους, να παραδεχτούν επιτέλους ένα από τα λάθη τους και να καταργήσουν το αποτυχημένο αυτό μέτρο.

Δεν σωπάσαμε ούτε και ούτε θα σωπάσουμε ποτέ.

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο