Ο Ελευθερίου στο SPORTIME για την κατάρριψη του ρεκόρ από τον Τρισκόφσκι!

Το βράδυ της Κυριακής ο Ιβάν Τρισκόφσκι κατέρριψε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ, ξεπερνώντας τον Λευτέρη Ελευθερίου που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ για μία δεκαετία και με 71 γκολ στο ενεργητικό του. Ο Σκοπιανός τον ξεπέρασε και πλέον έγραψε τ' όνομα του στην ιστορία της ΑΕΚ με χρυσά γράμματα, για να δημιουργήσει νέο μύθο γύρω από τ' όνομα του. Το SPORTIME συνομίλησε με τον κ. Ελευθερίου για το πως νιώθει που πλέον είναι δεύτερος και το ρεκόρ του το κατέχει κάποιος άλλος, με τον ίδιο να μας λέει ότι θα ήταν διπλά ευτυχισμένος αν αυτό το πετύχαινε Κύπριος. 

Πόσο δύσκολο ήταν να το πετύχει αυτό μέσα σε τέσσερις σεζόν;

Είναι πολύ δύσκολο για να φτάσει σε αυτό το ρεκόρ ένας ποδοσφαιριστής κυρίως σε αυτό το χρονικό διάστημα. Είμαι αρκετά χαρούμενος που κάποιος με ξεπέρασε, θα ήμουν όμως διπλά ευτυχής αν αυτό το πετύχαινε Κύπριος. Δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής, το έδειξε σε όλες τις σεζόν του στην ΑΕΚ ακόμη και όταν αγωνιζόταν και με άλλες κυπριακές ομάδες. Είναι τιμή και για εμένα και για εκείνον που το πέτυχε αυτό.

Για το δικό του ρεκόρ που κατείχε μέχρι το βράδυ της Κυριακής: 
Οι χρονιές στις οποίες αγωνιζόμασταν εμείς ήταν πιο δύσκολες. Δεν υπήρχαν τόσο ξένοι αρχικά στις ομάδες όπως τώρα. Εγώ είχα πετύχει 59 γκολ στο πρωτάθλημα και 12 στο κύπελλο, όμως εγώ σε δέκα χρόνια πολύ περισσότερα από τον Ιβάν. Είναι απίστευτο ρεκόρ αυτό που έχει πετύχει.

Για τον Τρισκόφσκι:

Θα είναι κρίμα αν η διοίκηση της ΑΕΚ τον αφήσει κάποια στιγμή να φύγει. Πρέπει ν' ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του για τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε ότι όποτε ο Τρισκόφσκι είναι υγιής, παράλληλα είναι και η ΑΕΚ. Στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε η απουσία του ήταν αισθητή.

Για την ΑΕΚ:

Άρχισε εντυπωσιακά η χρονιά, μετά κάπου χάλασε και αυτό κατά τη γνώμη οφειλόταν λόγω παιχνιδιών και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, με την κούραση να ήταν εμφανής. Είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν πιο νωρίς η αλλαγή με τους προπονητές τότε η ΑΕΚ θα τερμάτιζε ακόμη πιο ψηλά. Αν καταφέρει και ευνοηθεί από κάποια αποτελέσματα και ευνοϊκά αποτελέσματα στη συνέχεια, τότε ίσως τερματίσει και δεύτερη στο τέλος. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο