Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας για όλα! Τι είπε για το μπάτζετ και τις εκκρεμότητες του ρόστερ

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision με την ονομασία «Ώρα για μπάλα».

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Το παραδεχόμαστε και εμείς πως είμαστε η ευχάριστη έκπληξη. Δεν ήρθε τυχαία όλο αυτό. Ανεβήκαμε για τελευταία φορά το 2011 και θέσαμε στόχους. Πρέπει να αναπτύξεις ένα πλάνο με παραμονή στην πρώτη κατηγορία και οικονομική εξυγίανση. Είχαμε πολλά χρέη και εκκρεμότητες τότε. Σήμερα εκπέμπουμε ηρεμία και υγεία. Τα οικονομικά μπήκαν σε μια βάση καλή. Ξοφλάμε σε ένα δεκαετές πρόγραμμα τα χρέη μας. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση. Να πω ότι ευχαριστώ όσους μας στηρίζουν και όσους υπηρέτησαν τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο στόχος μας ήταν επιτέλους να βγούμε από τα αδιέξοδα τα οικονομικά που επηρεάζει και τα αγωνιστικά. Όταν ένας παίκτης είναι απλήρωτος και σου μιλάει και δεν ξέρεις τι να του πεις τότε είναι παράξενο. Μέχρι πέρσι είχαμε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς. Φέτος για πρώτη φορά οι παίκτες μας είναι πληρωμένοι μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

Όλοι αγαπάμε την ομάδα. Το μπάτζετ μας, όλα μαζί, δεν υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο.

Με τον ερχομό του Σάββα Πουρσαϊτίδη και του Μάκη Παπαϊωάννου άλλαξαν τα πράγματα. Είναι επαγγελματίες. Ο Σάββας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει. Κανείς δεν θα μπει στα πόδια του.

Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις μας και όλα αυτά σημαίνουν έξοδα. Συν τα έξοδα της ομάδας. Υπάρχει για ανάγκη των υποδομών. Όμως έχουμε πλάνο και ξέρουμε πόσα ξοδεύουμε και που.

Αρκετοί παίκτες ξεκινούν ταλέντα αλλά δεν κάνουν το άλμα. Εμείς ό,τι μπορούμε θα δώσουμε. Θέλουμε να βγάλουμε ικανούς παίκτες.

Σίγουρα η Νέα Σαλαμίνα με τον Πουρσαϊτίδη έχει το δικό της πλάνο. Έχει το σύστημα του και ξέρει να αξιοποιεί τους παίκτες. Έχουμε καλό πρόσωπο με καλά ματς και δεν είναι τυχαίο που είμαστε.

Ο Σάββας είναι μαζί μας και είναι αυτονόητο. Μιλήσαμε για το μπάτζετ και το ποσό.

Ο κορμός παραμένει, είναι γνωστό εκκρεμούν οι περιπτώσεις Τιάγκο – Βεσελόφσκι. Η Νέα Σαλαμίνα θα εφαρμόσει το δικαίωμα αγοράς του Κίνγκσλεϊ και πιστεύω θα μείνει. Κάναμε προτάσεις στους άλλους δύο και περιμένουμε.

Οι δηλώσεις του Κίνγκσλεϊ είναι σεβαστές όμως υπάρχουν και κάποιες συμφωνίες. Δεν ξέραμε κάτι. Είναι επαγγελματίας και έχει νοοτροπία Γερμανική. Είναι σοβαρός και θα μιλήσουμε μαζί του για τις σκέψεις του. Για τον Τιάγκο κάναμε πρόταση να μείνει μαζί μας. Θα το σκεφτεί. Ο Βεσελόφσκι ζήτησε ένα ποσό που δεν μπορούσαμε να του δώσουμε, του δώσαμε μια πιο βελτιωμένη πρόταση. Η ζωή συνεχίζεται, από την άλλη δεν μπορούμε να κάνουμε ανοίγματα.

Ο Βεσελόφσκι είναι ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας φέτος αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά. Επίσημη πρόταση δεν ήρθε στα γραφεία μας για κάποιο παίκτη.

Η έλλειψη προσέλευσης φιλάθλων είναι φανερή. Το θέμα της κάρτας φιλάθλου έδωσε το τελειωτικό κτύπημα. Να φύγει η αφορμή να μην έρχονται στο γήπεδο. Αν φύγει η κάρτα θα πει κάποιος μείναμε στον καναπέ μάθαμε έτσι. Μας απασχολεί και πρέπει να δούμε το θέμα με ηρεμία.

Το όραμα μου είναι να φέρουμε τη Νέα Σαλαμίνα εκεί που της αξίζει. Στερηθήκαμε κύπελλα και πρωταθλήματα το 1963 και το 1967 για άλλους λόγους. Ήταν ένα πλήγμα για εμάς. Μας βρήκε το 1974 στη συνέχεια. Είχαμε κακές διαχειρίσεις μετά, πέφταμε κατηγορία και ερχόμασταν πάνω. Να αποκτήσουμε σταθερότητα και να είμαστε πρωταγωνιστές.

Θέλουμε τίτλους στο μέλλον. Δεν είναι ως στόχος να πάρω τον τίτλο. Μας ενδιαφέρει να έχουμε υγεία και ήθος. Να μας χαίρεται ο κόσμος όλος ανεξαρτήτου θέσης».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο