Ιβηρική βάση ήταν και πάει

Το ισπανικό μοντέλο απέτυχε στην Ομόνοια. Τουλάχιστον υπό τη μορφή που λειτούργησε με τον Άνχελ Γκόμεζ ως επικεφαλή και τους περισσότερους παίκτες να έχουν διανύσει όλο και ή μεγάλο μέρος της καριέρας τους στην χώρα τω Ταύρων.

Για την αποτυχία της Ομόνοιας δεν φταίει φυσικά η… Ισπανία, που άλλωστε παράγει ή και αναδεικνύει αμέτρητους παίκτες σε όλα τα επίπεδα και κατηγορίες, αλλά οι επιλογές της Ομόνοιας, Την ίδια ώρα, αν εξαιρεθεί η σεζόν άφιξης του Ασίς ούτε το Πορτογαλικό μοντέλο απέδωσε συνολικά ομιλούντες.  Φαίνεται πως η τάση της Ομόνοιας για την επερχόμενη περίοδο είναι να εγκαταλείψει σχεδόν ολοκληρωτικά και τα δύο. Δεν σημαίνει πως είναι αγορές που κόβονται», αφού αν προκύψει φυσικά κάτι καλό από Ιβηρική μεριά, το «τριφύλλι» θα το ψάξει.  

Την ίδια ώρα με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, είναι φυσιολογικό να πέφτουν συχνές και έντονες ματιές στην Ολλανδία, ενώ το ταξίδι Ράουφμαν στη Γερμανία δεν ήταν τυχαίο και το ψάξιμο δεν αφορά μόνο ένα ποδοσφαιριστή. Οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και τα «προϊόντα» τους μπορούν πιο εύκολα να συνυπάρξουν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο