Στον πάγκο Δώνης-Λεμονής,  στο γρασίδι αστέρια

Έλληνες και διεθνείς άσοι από το πρόσφατο παρελθόν  έδωσαν ραντεβού σε νησιώτικο έδαφος για μία εξέχουσα αναμέτρηση. Η Λευκάδα φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί αστέρες της στρογγυλής θεάς! Στον αγώνα θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από την θρυλική ομάδα της Μονακό του 2004 όπως οι Ζήκος, Ζιουλί, Ρόμα, Ροτέν, Μπερνάρντι, Σισέ, Σκιλασί, Ζιβέ, καθώς και άλλες δόξες του παρελθόντος που αγωνίστηκαν στο Πριγκιπάτο όπως οι Γιάγια Τουρέ, Καρβάλιο, Μοντέστο,  Ζέραρντ Λόπεζ, Σεβαντόν, Ελ Φακιρί και  Πικιόν. Με προπονητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι παλιοί αστέρες της Μονακό παρατάσσονται απέναντι στους Έλληνες διεθνείς που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά το 2004 και όχι μόνον. Καραγκούνης, Δέλλας, Κατσουράνης, Νταμπίζας, Λάκης, Δ. Παπαδόπουλος, καθώς και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που τίμησαν το εθνόσημο, οι Γκέκας, Γεωργάτος, Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κυργιάκος, Κοτσόλης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σηφάκης, Στολτίδης και Β. Μπορμπόκης, θα τεθούν αντιμέτωποι με τις παλιές δόξες της Μονακό υπό τις οδηγίες των Τάκη Λεμονή και Γιώργου Δώνη.

Τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος Οδυσσέας Νυδριού, που από το 2016 έχει αδελφοποιηθεί με την Μονακό. Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTETV, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε σύλλογο με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στο νησί.

Η Μονακό, υπό την καθοδήγηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου Όλεγκ Πετρόφ, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο