Μεγάλη η μάχη που προμηνύεται!

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η αγωνιστική δράση στο Β' γκρουπ του φετινού πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Σήμερα (20/4) έχουμε δύο αγώνες που αφορούν τον όμιλο αυτό. Στις 17:00 ο Ερμής υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Αλκή ενώ δύο ώρες αργότερα, η Πάφος θα φιλοξενήσει τη Δόξα στο ''Στέλιος Κυριακίδης''.

Ήδη ο Ερμής έγινε και μαθηματικά η πρώτη από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν και πλέον θα γίνει ''μάχη'' για τον σύλλογο που θα τον ακολουθήσει. Η Ανόρθωση με 39 βαθμούς ηγείται του ομίλου και σίγουρα έχει ρυθμιστικό ρόλο για την έκβαση της όλης υπόθεσης. Σε όλα της τα ματς θεωρείται φαβορί και μένει να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Από εκεί και πέρα έχουμε την Πάφο με 31 και τη Δόξα με 29 που μπορεί να έχουν ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας αλλά επ' ουδενί δεν επαναπαύονται ενόψει της προσπάθειας που κάνουν για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Οι δύο ομάδες που έχασαν πολύτιμο έδαφος και βρίσκονται σε πιο μειονεκτική θέση είναι η Αλκή (26 πόντους) και η Ένωση που έχει ένα λιγότερο (25).

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος ενώ να σημειώσουμε πως έχουμε ακόμη 4 αγωνιστικές για το φινάλε.

7η αγωνιστική

Σάββατο 20 Απριλίου 2019
17:00 Ερμής Αραδίππου – Αλκή
19:00 Πάφος – Δόξα Κατωκοπιάς
Κυριακή 21 Απριλίου 2019
17:00 ΕΝ Παραλιμνίου – Ανόρθωση

8η αγωνιστική

ΈΝ Παραλιμνίου - Ερμής Αραδίππου

Ανόρθωση - Πάφος

Δόξα - Αλκή

9η αγωνιστική

Πάφος - ΕΝ Παραλιμνίου

Δόξα - Ερμής

Αλκή - Ανόρθωση

10η αγωνιστική

Ερμής - Πάφος

ΕΝ Παραλιμνίου - Αλκή

Ανόρθωση - Δόξα

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο