Στον «αέρα» oι συμφωνίες για το νέο γήπεδο Λεμεσού!

Με το γεφύρι της άρτας μοιάζει το νέο γήπεδο της Λεμεσού.  Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι τα κατασκευαστικά έργα θα είναι έτοιμα. Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα είναι στον αέρα. Το κυριότερο, εχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη η συμφωνία διαχείρισης. Ο ΚΟΑ θα πρέπει να υπογράψει την συμφωνία με τα τρία σωματεία της Λεμεσού και στη συνέχεια, τα  σωματεία με την εταιρεία που θα διαχειρίζεται το νέο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Τα τρία σωματεία επιθυμούν η συμφωνία να έχει διάρκεια 99 χρόνων, 33+33+33 χρόνια.  Βρισκόμαστε στις 23 Σεπτεμβρίου και ακόμα το ύψος του ενοικίου που θα καταβάλλουν τα σωματεία στο ΚΟΑ δεν έχει αποφασιστεί. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ΚΟΑ κλείνει στην τιμή των 350.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που αν κλειδώσει θα πληρώνουν τα τρία σωματεία.

Τα έξοδα των ομάδων στο νέο γήπεδο θα είναι τα εξής: Το ενοίκιο που έχει προταθεί να καταβάλλουν και οι τρεις ομάδες συνολικά φτάνει τις 330.000 ευρώ τον χρόνο. Προστίθεται 1.000.000 ευρώ για την συντήρηση του γηπέδου συν οποιαδήποτε άλλα έξοδα υπάρχουν στο γήπεδο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, συμφωνία διαχείρισης δεν υπάρχει, ούτε μεταξύ ΚΟΑ - σωματείων ούτε μεταξύ σωματείων και εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να υπογράψει εμπορική συμφωνία για το νέο γήπεδο.  Το μάρκετινγκ του γηπέδου είναι στον πάγο.  Ακόμα και με την εταιρεία που θα αναλάβει την συντήρηση δεν υπάρχει συμφωνία. Για να αντιληφθεί κάποιος το πρόβλημα που υπάρχει την δεδομένη στιγμή αρκεί να αναφέρουμε ότι ιντερνετ στο γήπεδο δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχει διαχειριστής για να υπογράψει συμφωνία με εταιρεία παροχής ίντερνετ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν για ένα γήπεδο που ήταν να παραδοθεί στις 25 Αυγούστου, πήγε Σεπτέμβριο, τώρα Οκτώμβριο και προς το παρών παραμένει άγνωστο αν θα παραταθεί η παράδοση του. Επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει κάποιοι να αντιληφθούν ότι φτάνει πια ο εμπαιγμός στις ομάδες της Λεμεσού και στον φίλαθλο κόσμο των ομάδων αυτών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο