Να συνεχίσει το αήττητο σερί μαζί με τον κόσμο της

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των play off.

Οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας θέλουν να κερδίσουν στην έδρα τους, να χαρίσουν χαρά στον κόσμο τους και να δείξουν πως συνεχίζουν την ανοδική πορεία με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο. Βέβαια έχουν να αντιμετωπίσουν την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ξέρουν τις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους όμως έδειξαν και τις προηγούμενες φορές ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Εξάλλου η ΑΕΚ τα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τον αέρα του ΑΠΟΕΛ μιας και τρέχει ένα αήτττητο σερί το οποίο θέλει να διατηρήσει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως όλα δείχνουν Λαρένα - Καταλά - Τέτε θα είναι στην αποστολή, ενώ εκτός θα μείνουν οι Ιγκόρ - Χέφελ και Μόισοφ. Βέβαια όλα αυτά είναι στην κρίση του Ιδιάκεθ και του ιατρικού επιτελείου και μέχρι τη τελευταία στιγμή θα περιμένουν για να αποφασίσουν.

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα η ψυχολογία όλων έχει ανεβεί στην ΑΕΚ και αναμένεται πως ο κόσμος θα βρεθεί στο ''ΑΕΚ Αρένα'' για να στηρίξει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο