Έχασε την ευκαιρία, έχει το πλεονέκτημα

Ο ΑΠΟΕΛ είχε μοναδική ευκαιρία να γιορτάσει το Πάσχα αγκαλιά με το πρωτάθλημα, όμως, την κλότσησε στα σκουπίδια και θα περάσει την Αγία εβδομάδα και την επόμενη, με ανάμεικτα συναισθήματα. Απογοητευμένοι για το λόγο που προαναφέραμε και χαρούμενοι που η διαφορά έμεινε στο +3 από τον Απόλλωνα και δεν ανατρέπεται στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι και δεν άξιζαν την ήττα (1-0). Ήταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, πάρα πολύ καλοί αμυντικά και κράτησαν τον αντίπαλο χωρίς φάση! Ωστόσο στο 66’ το ξερό σουτ του Γκονζάλες έπιασε στον ύπνο τους πάντες και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ορθόδοξα και πέραν 1-2 περιπτώσεων, αρκέστηκε σε μακρινά σουτ. Καλά μεν, άστοχα δε. Ωστόσο ακόμα και έτσι θα μπορούσε να φέρει τον αγώνα στα ίσα με τον Ντε Βινσέντι, αλλά ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι από πολύ κοντά.

Βέβαια, ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα άλλαζε κάτι επί της ουσίας στο βαθμολογικό πίνακα. Η διαφορά παρέμεινε σε ασφαλή επίπεδα. Ο ΑΠΟΕΛ ότι και να γίνει με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική θα είναι στην κορυφή. Είτε ως πρωταθλητής, είτε με διαφορά τριών ή μηδέν βαθμών.

Το πρώτο σενάριο είναι το ιδανικό, το δεύτερο δεν θα χαλάσει κανέναν στους γαλαζοκίτρινους, όμως, το τρίτο θα δημιουργήσει συναισθήματα πανικού. Ως εκ τούτου είναι στα πόδια τους να επιλέξουν πως θα πορευτούν μέχρι το τέλος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο