Για την πάρτι τους και μόνο

Η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί σήμερα στις 19:00 στο "Αμμόχωστος" την Ομόνοια για την αυλαία της 7ης στροφής του πρωταθλήματος στη β' φάση, ένας αγώνας χωρίς άγχος για τους "ερυθρόλευκους". Αφήνοντας στο συρτάρι την πολύ κακή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα κυνηγάει σήμερα το αποτέλεσμα που θα την επαναφέρει στις επιτυχίες για την 11η της νίκη μέσα στη σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα παίξουν για την πάρτι τους και μόνο και γιατί όχι να μην πετύχει ότι πέτυχε την 21η Οκτωμβρίου όταν και νίκησε την Ομόνοια επίσης στο "Αμμόχωστος" με 1-0. Στόχος που έχουν θέσει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Αμμόχωστου είναι να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Η 5η από την 6η θέση ουσιαστικά δεν έχει καμία διαφορά, παρά μόνο το ένα και μοναδικό σκαλοπάτι που τους χωρίζει, όμως για το πρεστιζ και μόνο διαφορετικά θα φαίνεται στο μάτι ότι η Σαλαμίνα έκλεισε τη χρονιά στην 5η θέση και όχι στην τελευταία του ομίλου.

Βέβαια ένα τρελό σενάριο που μάλλον εξωπραγματικό μοιάζει είναι στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια η ΑΕΛ να μην πάρει βαθμό και η Νέα Σαλαμίνα να πάρει και τους 12 διεκδικίσιμους βαθμούς.  

Οι Βεσελόφσκι, Γκολομπαρτ, Μιντίκκης τις τελευταίες ημέρες ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και οι τρεις έχουν αυξημένες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού, βοηθώντας και αυτοί με τη σειρά τους για τη νίκη γοήτρου. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο