Αν το έβαζε ο Ντε Βινσέντι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι στον αγώνα με την ΑΕΚ έκανε ενδεχομένως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όμως, έχασε την ευκαιρία της χρονιάς. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Αργεντινός τράνταξε το δοκάρι του Τόνιο και στέρησε από την ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας. 

Ένας βαθμός που θα ήταν πολύ σημαντικός για δυο σημαντικούς λόγους. Θα έθετε την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του τίτλου, θα είχε το +4 από τον Απόλλωνα και θα κατακτούσε τον τίτλο, με τρεις ισοπαλίες ή ακόμα και με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα. Αυτό το σενάριο δεν υφίσταται και ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται πλέον τέσσερις βαθμούς, νοουμένου ότι δεν θα χάσει από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Τα σενάρια τίτλου

Ο ΑΠΟΕΛ με νίκη την επόμενη αγωνιστική βγάζει τους κυανόλευκους εκτός διεκδίκησης του τίτλου και θα χρειάζεται έναν πόντο με Ομόνοια και ΑΕΛ. Εφόσον κάνει το απόλυτο η ΑΕΚ. 

Αν πάρει την ισοπαλία με τον Απόλλωνα θα χρειάζεται μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής στα επόμενα δυο παιχνίδια. Και εδώ ισχύει αν πετύχει τρία στα τρία η ομάδα της Λάρνακας. 

Αν χάσει από τον Απόλλωνα θα θέλει δυο νίκες ή στη χειρότερη περίπτωση τέσσερις βαθμούς αν δεν κερδίσει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή την αντίστοιχη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο