"Η ηρωική προσπάθεια και το εφιαλτικό δίμηνο"

Στο Ράδιο Πρώτο για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ. Ο Κυριάκος Δημητρίου χαρακτήρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών «ηρωική», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εκπληκτική πορεία που διανύει η ομάδα με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο.

«Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, ειδικά τώρα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος, είμαστε η ομάδα που μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Βρήκαμε το γκολ λίγο μετά την αποβολή και με ηρωική προσπάθεια κρατήσαμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο λέει πολλά και αξίζει πολλά μπράβο σε όλους».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πλησίασε τις προπορευόμενες ομάδες

«Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν ασχολούμαστε με μαθηματικές πράξεις. Επιδίωξη μας είναι η νίκη με τη Σαλαμίνα. Τώρα θα πάρουμε κάποιες ανάσες, σωματικά και πνευματικά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα και αν τα καταφέρουμε θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για την εκπληκτική πορεία με τον Ιδιάκεθ

«Περάσαμε ένα εφιαλτικό δίμηνο που μείναμε αρκετά πίσω. Το θέμα είναι να δείχνεις ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και να προχωράς. Αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος και όταν έρθει η ώρα του τελικού απολογισμού θα το έχουμε κατά νου για την επόμενη περίοδο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο