Τρεις φορές σε διαφορετικές συνθήκες

Μεγάλη συζήτηση σήκωσε η τακτική του Πάολο Τραμετσάνι να μην εξαντλήσει το όριο των αλλαγών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός το έκανε ξανά στο παρελθόν, όμως, κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Ο Ιταλός για πολλούς –ανάμεσα τους και ο υποφαινόμενος- έκανε λάθος στην «Αρένα» και η κίνηση του να μην προχωρήσει στην 3η αλλαγή, επισκίασε σε μεγάλο βαθμό την πολύ καλή τακτική που χρησιμοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ίδιος, όμως, θεωρεί ότι έπραξε το σωστό και δεν χρειαζόταν η τελευταία αλλαγή. Δικαίωμα του και απόλυτα σεβαστό.

Άλλωστε το έκανε ξανά και ξανά στο παρελθόν, ωστόσο τότε ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν το γεγονός. Σίγουρα, η συζήτηση δεν πήρε τόση μεγάλη διάσταση όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το sportime έψαξε όλα τα παιχνίδια που ο Πάολο Τραμετσάνι και διαπίστωσε ακόμα δυο ανάλογες περιπτώσεις. Σε σύνολο 33 αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ, ο Ιταλός τεχνικός δεν προχώρησε σε όλες τις αλλαγές του σε τρία παιχνίδια. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Η πρώτη φορά ήταν στο ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΛ. Το παιχνίδι ήταν κολλημένο στο μηδέν και ο Τραμετσάνι ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 83’. Κάποιοι σωστά θα ισχυριστούν ότι δεν γνώριζε καλά τους παίχτες.

Η επόμενη και προτελευταία ήταν και πάλι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε με 0-1 και στο 77’ έμεινε με 10 παίχτες, όπως και ο αντίπαλος. Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν στο 85’, όμως, εδώ ενδεχομένως να ήταν μεγαλύτερο το λάθος του Ιταλού σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κι’ αυτό διότι κρατούσε τη νίκη, είχε μια αλλαγή στο χέρι και θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει στα τελικά στάδια του αγώνα ώστε να κερδίσει και χρόνο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο