«Τακτοποιημένοι οι καλαθοσφαιριστές, αναλήθειες για την εταιρεία»

Με ανακοίνωση του, το σωματείο του ΑΠΟΕΛ διαψεύδει τις φήμες που έφεραν την ποδοσφαιρική εταιρεία να είναι ασυνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της προς το σωματείο, ενώ τονίζει επίσης ότι οι καλαθοσφαιριστές του είναι τακτοποιημένοι όπως προνοούν οι συμβατικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με δημοσιεύματα τα οποία φιλοξενούν τοποθετήσεις σε ΜΚΔ, λογαριασμού που φέρεται να ανήκει σε σύζυγο καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι οικονομικά πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι και τις 30/03 όπως προνοείται από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Για τις υπόλοιπες μέρες (μέχρι 10/04) που διήρκεσαν οι υποχρεώσεις τους, οι καλαθοσφαιριστές θα εξοφληθούν με βάση την μεταξύ μας σύμβαση μέχρι και τις 10/05.

Όσο για τις αναφορές ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία δεν είναι συνεπής προς το Σωματείο, ουδέν τούτου αναληθέστερο. Το ετήσιο ποσό άδειας διαχείρισης έχει εξοφληθεί πλήρως από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια στιγμή επιθυμούμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας προς όσους λειτουργούς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χωρίς καν να διασταυρώσουν την υποτιθέμενη «είδηση» έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν τις αναφορές. Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιπτώσεων “clickbait” άρθρων και πραγματικά λυπούμαστε για το συγκεκριμένο επίπεδο «δημοσιογραφίας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο