Έρχεται με γεμάτη ατζέντα ο Παπασταύρου

Η έλευση του Σταύρου Παπασταύρου στο νησί τέλος της εβδομάδας θα τροχοδρομήσει μία σειρά εξελίξεων στην Ομόνοια, κυρίως μετά την ντροπιαστική ήττα που δέχθηκε η ομάδα στο "Αμμόχωστος" από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» έρχεται με γεμάτη την ατζέντα. Από τη μία τα τηλεοπτικά και η διαμάχη με τη Primetel, από την άλλη η στασιμότητα του ΚΟΑ για το αν είναι εφικτό να παραχωρηθεί το Μακάρειο στους "πράσινους" και το τελευταίο πιο βασανιστικό θέμα είναι αυτό της αγωνιστικής κατάστασης, του προγραμματισμού και τα αρκετά συμβόλαια που θα πρέπει να λυθούν. 

Με την κάθοδο του στην Κύπρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ένα ντόμινο εξελίξεων, αφού έρχεται για να ξεκαθαρίσει καταστάσεις και να λύσει κάποια σοβαρά ζητήματα όπως τα πιο πάνω.

Θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων με την επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας, αφού για ακόμη ένα καλοκαίρι κυριαρχεί το ράβε-ξήλωνε στην Ομόνοια και το χτίσιμο από μηδέν. Είναι προφανές ότι με τέτοιους ποδοσφαιριστές δεν μπορείς να πορευτείς και τη νέα χρονιά. Υπάρχει σοβαρά έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας κάτι για το οποίο Λάρκου και Αναστασίου είναι αναγκαίο ν’ αναζητήσουν τους κατάλληλους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο