"Θα κάνω συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Απόλλωνα"

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνας, Γιώργος Γιάγκου μίλησε στο Κανάλι 6 και τόνισε ότι σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιήσει στις 23 Μαΐου θα προβεί σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Απόλλωνα, αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά: 

"Δεν ήθελα τότε να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, γι΄ αυτό δεν μίλησα, επειδή είχε σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Γι΄ αυτό και αποφάσισα να μιλήσω μετά το τέλος της σεζόν.Ούτε σήμερα θα πω πολλά, αλλά θα μιλήσω σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 23/05 και όσοι νομίζουν ότι ξέρουν τι θα πω, τους προσκαλώ να έρθουν στη διάσκεψη.

Βγάζω μία πικρία, γιατί λέγονται διάφορα από Κίρζη, Κιννή και Ευσταθίου για το όνομα μου στα γραφεία της ομάδας. Η αλήθεια όμως είναι εκεί, αλλά το ψέμα πρέπει να το εφεύρεις.Εγώ ήμουν στην ομάδα για έξι χρόνια και αν έχει κάποιον ή κάποιους να πουν ότι έκανα έστω και ένα μικρό λάθος, να βγουν να το πουν.

Θα πω συνταρακτικότατα πράγματα για την ομάδα και το κυπριακό ποδόσφαιρο, να ελέγξουν και τα οικονομικά του σωματείου, όπως και αλλά που θα πω μετά τον τελικό του κυπέλλου, για να μην ταράξω την ομάδα.Οι ίδιοι γνωρίζουν τα πάντα. Είχα ανάγκη, είχα πολλά προβλήματα οικονομικά και υγείας με την οικογενεια μου, γι΄ αυτό και συνέχιζα να δουλεύω στον Απόλλωνα, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε.

Αυτά που θα πω όμως, δεν είναι κουβέντες του καφενέ, αλλά κουβέντες με στοιχεία, αποδείξεις και μαρτυρίες.Έχουν και καλό δικηγόρο στην εταιρεία, τον Αντιπρόεδρο κ. Γλυκή, έχουν όμως και τον κ. Παπαγιάννη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί, μορφωμένος, εργατικός και δεν λέει ποτέ ψέματα.

Καταγγέλλω τα τρία συγκεκριμένα άτομα, τους κ.κ. Κίρζη, Κιννή και Ευσταθίου, γιατί είπαν διάφορα πράγματα για το πρόσωπο μου σε προσωπικό επίπεδο πριν από δύο ημέρες και γι΄ αυτό βγήκα σήμερα στην εκπομπή και δηλώνω ότι θα δώσω δημοσιογραφική διάσκεψη στις 23/05. Ο κ. Ευσταθίου είναι πρόεδρος του σωματείου και κάποιοι πρέπει να ελέγξουν και τα οικονομικά. Για την εταιρεία, για τους κυρίους Κίρζη και Κιννή δεν μπορώ να πω περισσότερα, οι ίδιοι γνωρίζουν και αν μπορούν να με διαψεύσουν.

Αυτά που θα πω, θα είναι για το καλό του Απόλλωνα και όχι για προσωπικές κόντρες, θα μιλήσω για ποδοσφαιριστές, μεταγραφές και άλλα.Για να είμαι ειλικρινής, είχα πρόταση από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, αλλά την απέρριψα, γιατί δεν με βολεύει η απόσταση, όμως είμαι επαγγελματίας και κάπου πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Διεβεβαιώνω όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω στον ΑΠΟΕΛ φέτος".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο