Πρωτόγνωρο με Τραμετσάνι!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εντός και των δύο στόχων αφού είναι σε πλεονεκτική θέση για να πάρει το πρωτάθλημα ενώ είναι και στον τελικό κυπέλλου.

Ο Ιταλός ήρθε και έφερε την αλλαγή στην ομάδα, εντούτοις οι εμφανίσεις των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας το τελευταίο διάστημα δεν είναι αυτές που θέλει ο κόσμος της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή γκρίνια προς το πρόσωπο του Ιταλού κόουτς. Δηλαδή μπορεί να πει κανείς ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει δύο πρόσωπα με τον Τραμετσάνι στην άκρη του πάγκου. Και εκεί έγκειται και το πρωτόγνωρο ότι είναι ένας τεχνικός που έχει την ομάδα σε τροχιά double όμως ακούει τα εξ αμάξης από τους οπαδούς. Το αν αυτό γίνεται δικαιολογημένα ή όχι δεν είναι δική μας δουλειά.

Πάντα η καλόπιστη κριτική πρέπει να γίνεται αποδεκτή, έχει το κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να εκφράζει τις απόψεις του πάντα όμως σε κόσμια πλαίσια. Αυτό που προέχει σίγουρα στον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι να μείνουν ενωμένοι για να καταφέρουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο