Η μάχη ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα για την καλύτερη επίθεση

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον πρωτοπόρο με 61 βαθμούς ΑΠΟΕΛ και τον δεύτερο στην βαθμολογία με 58 βαθμούς Απόλλωνα. Οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη θα αγαλιάσουν τον τίτλο, θα βγάλουν τον αντίπαλο τους από την συγκεκριμένη μάχη ενώ θα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για την ΑΕΚ εφόσον κερδίσει την Νέα Σαλαμίνα. 

Πάντως, στο στάδιο της πρωτεύουσας αναμένεται να δούμε ένα ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι πέραν από βαθμολογικής σημασίας. Οι προσδοκίες ανεβαίνουν καθώς πρόκειται για τις δύο ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. 

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 29 αγώνων ο Απόλλωνας του Αυγουστή διαθέτει την καλύτερη επίθεση καθώς έχει πετύχει 62 τέρματα. Δηλαδή, μέσος όρος γκολ ανά παιχνίδι 2.13. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ του Τραμετσάνι έρχεται δεύτερος στην συγκεκριμένη κατηγορία αφού έχει πετύχει 57 τέρματα. Δηλαδή μέσος όρος γκολ ανά παιχνίδι 1,96.

Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ των δύο ομάδων κανένας δεν είναι επιθετικός. Για τον ΑΠΟΕΛ ο αρχηγός Νούνο Μοράις έχει πετύχει 12 τέρματα ενώ για τον Απόλλωνα ο Φακούντο Περέιρα πέτυχε ένα λιγότερο από τον Πορτογάλο. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο