Ξεπέρασε Μικέλ, «καταδιώκει» Σα

Ήρθε για να ηγηθεί στον τομέα του σκοραρίσματος και κάνει ακριβώς αυτό. Ο Ρουμπέν Χουράδο σκόραρε άλλες δύο φορές σε βάρος της Ομόνοιας και έφτασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, νούμερο που τον φέρνει σε περίοπτη θέση σε αυτό τον τομέα βάσει των πεπραγμένων των πρώτων σκόρερ της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Με την ντουζίνα των τερμάτων του, ο Ισπανός έγινε ήδη, κι ας απομένουν ακόμα δύο ματς μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ο πιο παραγωγικός «γαλαζοκίτρινος» την τελευταία πενταετία. Ξεπέρασε κατά ένα των αριθμό των γκολ που είχε βάλει τη σεζόν 2016-17 ο Μικέλ Αρουαμπαρένα, που ήταν ο μοναδικός άλλος διψήφιος σκόρερ της ΑΕΛ στο διάστημα αυτό, αφού τις περιόδους 2014-15, 2015-16 και 2017-18 οι Μάρκο Ταγκμπατζούμι, Αντριάν Σαρδινέρο-Αρκάντιους Πιέχ και ξανά ο Βάσκος είχαν σταματήσει στα οκτώ, εννέα και έξι αντίστοιχα.

Ο Χουράδο υπολείπεται ένα ακόμα γκολ για να πιάσει τον Ορλάντο Σα, ο οποίος πρόλαβε να σημειώσει 13 μέχρι τον Φεβρουάριο της σεζόν 2013-14, προτού δηλαδή αποχωρήσει για τη Βαρσοβία και τη Λέγκια. Την ίδια σεζόν ο Ζόρζε Μοντέιρο είχε καταγράψει την καλύτερη επίδοση των τελευταίων ετών, τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 18 τέρματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο