Μεγάλο το βάρος για τον "άσο"

Η αποχώρηση του Μπρούνο Βάλε από τον Απόλλωνα αφήνει πλούσια παρακαταθήκη στην λεμεσιανή ομάδα, όσον αφορά τη θέση του 'άσου'. Η εμβληματική παρουσία του Πορτογάλου κήπερ κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα για μία επταετία, ανεβάζει πολύ τον πήχη, αφού η παρουσία του ήταν ηγετικής μορφής. 

Έστειλε μήνυμα ο Μολ (pic)

Ο Βάλε έδωσε την τελευταία του παράσταση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποχωρεί με τεράστια προσφορά στις πλάτες του, έδωσε πολλά, πήρε άλλα τόσα πίσω όμως φέτος ήταν χρονιά που έπρεπε να αποχωρήσει. Ένιωθε και ο ίδιος γεμάτος με τα όσα πετύχει στον Απόλλωνα, με την ομάδα να ψάχνει μετά από επτά χρόνια τον αντικαταστάτη του, το κάτι παραπάνω. Ένας τερματοφύλακας με μεγάλη συνεισφορά στις πολλές επιτυχίες του Απόλλωνα σε Κύπρο και Ευρώπη. Φέτος δεν ήταν αλάνθαστος, ήταν από τις μόνες χρονιές που ήταν ασταθής, συχνά τα λάθη του στοίχιζαν, όμως ήταν τέτοια η θέση του που κάποια δεν μπορούσε να τα αποφύγει, παρά την πείρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

Ο Απόλλωνας φέτος δεν θα κάνει το λάθος αφήνοντας τον πρώτο τερματοφύλακα μόνον στο ρόστερ, αφού ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Κίσσας δεν ενέπνεε την εμπιστοσύνη του Αυγουστή για χρησιμοποίηση του σε περισσότερα παιχνίδια. Με τη νέα σεζόν αυτό το σενάριο δεν θα πρέπει να υπάρξει ξανά στο Κολόσσι, αφού δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες στο ρόστερ που θα εναλλάσσονται και θα μοιράζονται παιχνίδια, είναι το καλύτερο σενάριο. Για λιγότερη κούραση και περισσότερες δυνάμεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Θα πάρει αρκετό χρόνο ίσως και να μην βρεθεί ποτέ κανείς σαν τον Βάλε που παρέμεινε επτά ολόκληρα χρόνια στην ομάδα, όμως τουλάχιστον τώρα όσο οι μνήμες είναι νωπές θα πρέπει να βρεθεί ένας ισάξιος όταν ήταν στα καλύτερα του ο Βάλε. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο