Για τη δικιά της ώρα

«Κάποια στιγμή θα έρθει και η δικιά μας ώρα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Ιδιακέθ στον πάγκο της ομάδας. Λόγια που κρύβουν αφενός κάποια πίκρα για τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και αφετέρου την πίστη ότι με τη δουλειά που γίνεται το στοίχημα του πρωταθλήματος μπορεί να κερδηθεί.

Φάνηκε και στην τρέχουσα σεζόν που φεύγει ότι η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο. Δεν είναι μόνο ότι φέτος δεν έχασε από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έχει αποκτήσει σωστή αγωνιστική νοοτροπία και βγάζει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Αυτά μέσα στο γήπεδο, διότι εκτός, πάνω στις εξέδρες έχει κάποιο θέμα. «Για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του πρόεδρου της ΑΕΚ, ο οποίος έθεσε ως προσωπική πρόκληση την επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στα γήπεδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η νέα εξίσωση της ΑΕΚ έχει στέρεες βάσεις. Από τη μια η παραμονή Ιδιακέθ και από την άλλη ότι η ομάδα διαθέτει ένα καλό κορμό παιχτών, αποτελούν πολύ σημαντικούς παράγοντες από πολλές απόψεις. Με σοβαρή και ποιοτική ενίσχυση η ΑΕΚ μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο και να μπει φουριόζα στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Μουρίγιο δουλεύει αθόρυβα εδώ και καιρό, με μοναδικό γνώμονα η νέα έκδοση της ΑΕΚ να είναι αυτή που θα σημάνει την ώρα… κατάκτησης του πρωταθλήματος.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο