Διαφορετικό το σκηνικό για Κούσουλο

Η μεταγραφή του Κούσουλου στην Ομόνοια πέρσι το καλοκαίρι ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, τουλάχιστον έτσι φαινόταν, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον σύλλογο που έψαχνε να προσθέσει έναν Κύπριο ποιότητας στο ρόστερ της.

Ο Κούσουλος ερχόμενος στην Ομόνοια ήταν στα καλύτερά του, προερχόμενος από μια σπουδαία σεζόν στη Σαλαμίνα, ενώ ήταν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίο το «τριφύλλι» επί εποχής Παπασταύρου πλήρωσε για να έχει τα δικαιώματα του, κάνοντας τον δικό της. Σε μία περίοδο μάλιστα που τ’ όνομα του Κούσουλου ακουγόταν και γι’ άλλες ομάδες. 

Ταλαντούχος, έμπειρος για την ηλικία του, ώριμος και υπάκουος στα θέλω του προπονητή. Η δίψα του Κούσουλου μίλησε και στο γήπεδο όσες φορές αγωνίστηκε, αρχικά με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα στον πάγκο και σε μεταγενέστερο στάδιο με τον Αναστασίου στο τιμόνι. 

Η «μαύρη» όμως πορεία που σημείωσε η Ομόνοια τη φετινή περίοδο, πήρε… πίσω τον Κούσουλο σε θέμα ατομικής επίδοσης, αλλάζοντας τα δεδομένα σε διάστημα 10 μηνών. Ανακοινώθηκε από τους «πράσινους», ποζάροντας με τον Ανχέλ Γκόμεθ και με όλους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, όμως φέτος κυρίως και λόγω της κατιούσας που έχει πάρει η ομάδα του, δεν βρίσκεται σε αυτή την πλεονεκτική θέση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο