Τιμωρήθηκαν Καραπατάκης, Ιδιάκεθ, Βεσελόφσκι

Τα περιστατικά που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα στην Αρένα τιμώρησε ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης στη συνεδρία της Τετάρτης(15/5), επιβάλλοντας πρόστιμο σε Καραπατάκη, Ιδιάκεθ και Βεσελόφσκι. Για άλλους λόγους βέβαια ο καθένας.

Αναλυτικά οι ποινές:

2. του Άντρου Καραπατάκη Προέδρου της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο χώρο των αποδυτηρίων (στο διάδρομο) σε ποδοσφαιριστή και στο προπονητή της αντίπαλης ομάδας και σε παράγοντα της αντίπαλης ομάδας στον ίδιο χώρο μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση:  Πρόστιμο.

3. του IDIAKEZ BARKAIZTEGI JOSEBA IMANOL προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο χώρο των αποδυτηρίων (τον ειρωνευόταν) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση  Α’  Όμιλος περιόδου 2018-2019 ΑΕΚ Λάρνακας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/04.05.2019 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του VESELOVSKY ROBERT τερματοφύλακα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε με το χέρι του προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2018-2019 ΑΕΚ Λάρνακας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου /04.05.2019 (8η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο