ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εδώ θέλει να χτίσει το ιδιόκτητο ο Παπασταύρου!

Στο ψάξιμο για ιδιόκτητη γη βρίσκεται η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου. Ήταν κάτι εξάλλου που το δήλωσε και στην πρόσφατη δημοσιογραφική του διάσκεψη ο διοικητικός ηγέτης των 'πρασίνων".

Οι προσπάθειες έγιναν με τις ‘Χαλεπιανές’, μία περίπτωση που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να προχωρήσει, θα είναι έκπληξη αν ανατραπεί το σκηνικό, αφού είναι γη στην οποία ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου και οι προσπάθειες του κ. Παπασταύρου για να αγοράσει το τεμάχιο, έπεσαν στο κενό.

«Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει, πρέπει πρώτα να βρούμε τη γη και μετά να κάνουμε όλες τις διαδικασίες. Υπολογίζουμε μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια να είναι εφικτό», ήταν η δήλωση του κ. Παπασταύρου στις 3 Μαΐου στη συνάντηση του με τα ΜΜΕ, σε ερώτηση που αφορούσε το ιδιόκτητο γήπεδο.

Το SPORTIME πληροφορείται ότι η περίπτωση με το ιδιόκτητο άρχισε να προχωρά, ήδη έγιναν τα πρώτα βήματα για να βρεθεί το τεμάχιο το οποίο θα αγοραστεί από ιδιώτη και η γη αυτή είναι λίγο έξω από τη Λευκωσία. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση Παπασταύρου έβαλε στο μάτι γη στα σύνορα Μοσφιλωτής – Κόρνου, ενώ εξετάζεται και μία δεύτερη περίπτωση η οποία ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή. 

Η περιοχή Μοσφιλωτής-Κορνού είναι ψηλά στη λίστα για ένα και μόνο λόγο, τ’ ότι βρίσκεται στο κέντρο, συνορεύει με Λευκωσία-Λάρνακα-Λεμεσό και η πρόσβαση των οπαδών σε αυτό θα είναι εύκολη σε μία κοντινή απόσταση. 

Η βολιδοσκόπηση για το τεμάχιο αυτό έχει γίνει και δεν αποκλείεται αν βρεθεί η χρυσή τομή να προχωρήσει το φλέγον ζήτημα του ιδιόκτητου γηπέδου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο