Αυτοί που καίγονται για τον "άσο"

Η πιο βασική προσθήκη είναι αυτή του «άσου» για κάθε ομάδα, αφού πάντα ένας έμπειρος τερματοφύλακας που να εμπνέει σιγουριά, είναι το παν για το στήσιμο μιας ομάδας. Τερματοφύλακας που να μπορεί να κάνει επιτυχημένες εξόδους, τερματοφύλακας που να μην φοβάται και να ξέρει πολύ καλά πώς να διαβάζει τον κάθε αντίπαλο. 

Έξι ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη δεδομένη στιγμή καίγονται για τη θέση του «άσου» και δεν είναι άλλες από τη Νέα Σαλαμίνα, την Πάφο, την Ομόνοια, τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ.

Τα δεδομένα για την κάθε ομάδα είναι τα εξής:
Νέα Σαλαμίνα:
Ο Βεσελόφσκι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει, δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», έτσι αυτόματα δημιουργείται ένα μεγάλο κενό στο τέρμα.

Ομόνοια: Αν και διατηρεί συμβόλαιο δύσκολα παραμένει ο Μεχίας, με τους Λάρκου-Ταραπουλούζη να κινούνται για την απόκτηση ενός πρώτου πορτιέρο.

Πάφος: Μετά τη φυγή Μολ, έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στον Κόπριβετς, όμως ο Σλοβένος δεν θα είναι για πρώτη επιλογή. Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα ακούει στο όνομα Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, που δείχνει να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Πάφου.

Απόλλων: Τέλος εποχής για τον Μπρούνο Βάλε στον Απόλλωνα, με τον Ζοέλ Μολ να είναι αρκετά κοντά στην ένταξη του στο Κολόσσι.

Ανόρθωση: Ο Ουζόχο δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση, ο Δημητρίου παραμένει με τον Κετσπάγια να είναι στην αναζήτηση για τον πρώτο που θα πλαισιώνει τον Κύπριο.

ΑΠΟΕΛ: Ο Ράφαελ Ρομό δεν είναι στα πλάνα του Πάολο Τραμετσάνι, ενώ στο Βάτερμαν έχει γίνει μία πρόταση με μειωμένες απολαβές και σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω αν αποδεχθεί και μείνει στον Αρχάγγελο θα είναι για δεύτερος. Αν αποχωρήσει όμως τότε ο Τέτι θα κινηθεί για δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο