«Εξετάζει Κατελάρη για αντι-Άλεφ η ΑΕΚ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών βάζει τον Φάνο Κατελάρη δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας aek365.com. Στα όσα αναφέρει στέκεται στις δύο προτάσεις που απέρριψε από την Ομόνοια για μεταξύ τους συνεργασία, ενώ στη λίστα του «δικεφάλου» υπάρχει ως αντι-Άλεφ σε περίπτωση που δεν αγοραστεί από την Μπράγκα ο Βραζιλιάνος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η ΑΕΚ ψάχνεται έντονα για τον άξονα. Αυτό είναι δεδομένο. Και κοιτά παντού! Βρίσκοντας όπως φαίνεται μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. Ο λόγος για τον Φάνο Κατελάρη, ο οποίος έχει μπει στο κιτρινόμαυρο μικροσκόπιο από πέρυσι και παρακολουθείται στενά. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, με ύψος 1,85, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ αφού τον βοηθά το ύψος του, τα αθλητικά του χαρακτηριστικά και ο δυναμισμός του, όπως δείχνουν τα πράγματα δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ήδη έχει απορρίψει μάλιστα δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχουν κατατεθεί και φαίνεται να ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ένα βήμα που θα μπορούσε να κάνει το 2018, όταν είχαν ενδιαφερθεί ομάδες από την Ισπανία αλλά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή, μένοντας στην Ομόνοια (από την Ακαδημία της οποίας ξεκίνησε) και μετρώντας 69 συμμετοχές συνολικά με 4 γκολ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Κύπρου (έχει 7 συμμετοχές και στους Άνδρες) και έχει ρίζες στο Κονγκό αφού η μητέρα του είναι από την Αφρική.

Ο Κατελάρης τα τρία τελευταία χρόνια έχει δει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν αποτελώντας βασικό στέλεχος της κυπριακής ομάδας, μετρώντας φέτος πάντως μόλις 11 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε εκτός για περίπου έξι μήνες. Τραυματισμό πάντως, που ξεπέρασε και όχι μόνο έχει επιστρέψει κανονικά στις βασικές επιλογές της Ομόνοιας αλλά οι Κύπριοι επιχειρούν να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο χωρίς να τα έχουν καταφέρει.

Τώρα, όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, φαίνεται να είναι μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθούν από την Ένωση και κρατούν στην ατζέντα τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ να θυμίσουμε πως έχει ζητήσει έναν παίκτη αναφοράς για τον άξονα, ενώ είναι θετικός και στην παραμονή Άλεφ που μπορεί να αγοραστεί με 1 εκατομμύριο από την Μπράγκα αν το θελήσει η ΑΕΚ. Ο Φάνος Κατελάρης ανήκει στην κατηγορία αντί Άλεφ πιθανότατα, αφού έχει τα στοιχεία που ψάχνει η Ένωση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο