Χωρίς «αγκυλώσεις» για τον νέο κόουτς

Παρόλο που επισήμως σήμερα λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου, η απόφαση είχε ληφθεί εδώ  και μία εβδομάδα. Συνεπώς είναι λογικό να έχει γίνει μία προεργασία. Αν υπάρχει λίστα; Υπάρχει, είναι μεγάλη, μεγαλώνει και θα μεγαλώσει τις επόμενες μέρες. Αν υπάρχουν ονόματα που εξετάζονται; Φυσικά και υπάρχουν, όμως υπάρχει ακόμη «δρόμος» για να γίνει η επιλογή των 3-4 σοβαρότερων υποψηφίων. 

Πολλοί θα αναρωτηθούν για τα κριτήρια, βάσει των οποίων θα ληφθεί η απόφαση. Όπως πληροφορούμαστε, δεν υπάρχουν «αγκυλώσεις». Όπως π.χ το να είναι γνώστης της κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας ή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα κολλήσουν σε ηλικίες και παρελθόν. 

Τα κριτήρια είναι «απλά». Προπονητής που μέσα από την αντίληψη του παιχνιδιού, την τακτική, την προπόνηση και την συμπεριφορά του να φτιάξει ομάδα. Σε απόδοση και πνεύμα. 

Υπάρχει επίσης η πρόθεση, ο νέος προπονητής, είτε φέρει βοηθό είτε όχι, να ενισχυθεί με Κύπριο προπονητή. Ξεκίνησαν επίσης κάποιες πρώτες κινήσεις περί αυτού. 

Το μοναδικό «φρένο» της όλης ιστορίας είναι το οικονομικό. Η Ομόνοια είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα σεβαστό μηνιαίο μισθό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ξεφύγει πέρα από την “κόκκινη γραμμή” της.  
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο