Ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας...

Εκ των υστερών και αναλύοντας πολλαπλούς παράγοντες το γιατί ο Απόλλωνας έχασε και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή, ένα βασικό στοιχείο για το οποίο τοποθετήθηκε και ο Νίκος Κίρζης στη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους είναι και ο υψηλός μέσος όρος ηλικίας. 

Στον Απόλλωνα οι ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι όπως οι Πέδρο, Σακέτι, Παπουλής, Βασιλείου και Ζελάγια ξεπερνούν το 30ο έτος, κάτι που σημαίνει ότι είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται πάρα πολλά παιχνίδια, τραβώντας το περισσότερο κουπί της χρονιάς… Στο τέλος όμως αυτούς που έχει ανάγκη ο προπονητής μένουν από δυνάμεις και μετά τον Φεβρουάριο, που είναι και τα πιο κρίσιμα παιχνίδια δεν μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Ένας από τους φετινούς στόχους που έχει τεθεί δια στόματος του κ. Κίρζη είναι όπως γίνει αισθητή μείωση στο όριο ηλικίας, ούτως ώστε το βάρος της ομάδας να μοιράζεται ανάλογα, και η προσφορά τους να έχει ουσία. Πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές που να έχουν ναι μεν την πείρα να είναι επαγγελματίες αλλά το έτος της ηλικίας τους, να τους επιτρέπει να μπορούν να είναι σίγουρες επιλογές είτε από τον πάγκο είτε ως βασικοί. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο