Τα δεδομένα με Καρώ και το έντονο κυπριακό στοιχείο

Πάνω από 60 συμμετοχές είχαν φέτος οι Κύπριοι που είχαν θέση στο ρόστερ της Πάφου, με το κυπριακό στοιχείο να είναι αισθητό στην παφιακή ομάδα. Οι δύο που δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής είναι ο 17χρονος μέσος Κωνσταντίνος Χριστοδούλου και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Θεοκλή.

Ο Ζέλικο Κόπιτς θέλει τη νέα σεζόν να δώσει έμφαση στο κυπριακό στοιχείο στην ομάδα του, δίνοντας την ευκαιρία και τον χρόνο σε περισσότερους Κύπριους. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ρίξουν δίχτυα στην κυπριακή αγορά, ή ακόμη και ν' ανανεώσουν συμβόλαια σε αυτούς που έχουν ήδη θέση και είναι στη λίστα των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Την περασμένη Δευτέρα ήδη η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Πάφου για τον Γιάννη Χατζηβασίλη ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τη Δόξα.

Ο επιθετικός Αντρέας Παναγιώτου ήταν αυτός που κατέγραψε φέτος τις περισσότερες συμμετοχές, 21 στο σύνολο, ενώ δεύτερος έρχεται ο Ανδρέας Καρώ ο οποίος ήταν δανεικός από τον Απόλλωνα με 19 συμμετοχές. Ο κεντρικός αμυντικός των "κυανολεύκων" ήταν σχεδόν μόνιμα στις επιλογές της παφιακής ομάδας και ίσως αυτό είναι και ένα κίνητρο να κινηθούν για την αγοαρά του ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Έχουν γίνει κάποιες σκέψεις και ο αν ο Κύπριος κόουτς δεν τον έχει στις επιλογές του για τον Απόλλωνα της νέας περιόδου, τότε δεν αποκλείεται οι Ρώσοι επενδυτές να θελήσουν να τον κάνουν δικό τους. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο