Γουήλερ στο Ράδιο Πρώτο: "Το θέλαμε πιο πολύ, είχαμε περισσότερο πάθος"

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Χρίστος Γουήλερ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τον Πολύβιο Αλεξάνδρου για την κατάκτηση του κυπέλλου, εκθείασε τον προπονητή του Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε για τη νέα χρονιά ότι είναι βασικό να διατηρηθεί ο κορμός, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην κάρτα φιλάθλου.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Γουήλερ στο Ράδιο Πρώτο:

"Όλη τη χρονιά δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και ευτυχώς ανταμειφθήκαμε. Αυτό που πετύχαμε ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Είδαμε στον Εναέριο πως πανηγύριζαν. Το κύπελλο ήταν ο αρχικός μας στόχος και ευτυχώς το καταφέραμε. Ο τελικός κρίθηκε στην ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και στο περισσότερο πάθος. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Ελπίζω και τη νέα χρονιά να είμαστε μέσα στους στόχους μας, με το κεφάλι κάτω και να διεκδικούμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε. Το μυστικό της φετινής ΑΕΛ ήταν ότι ήμασταν όλοι σαν ένα. Δεν βλέπαμε αρνητικά τα μικρά προβλήματα που υπήρχαν. Τα βλέπαμε με θετικό μάτι και χαμόγελο".

"Ο Κέρκεζ βοήθησε από την πρώτη στιγμή την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή μας ξεκαθάρισε τι θέλει από τον καθένα ξεχωριστά και σε συνδυασμό με το δικό του πάθος, ήρθε και το κύπελλο 30 χρόνια μετά. Όταν ένας προπονητής σου έπαιζε πριν λίγα χρόνια ποδόσφαιρο στην ΑΕΛ, τον νιώθεις και σαν φίλο. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του. Θα κάνουμε τη φιέστα και μετά θα ενημερωθούμε για το πότε επιστρέφουμε".

"Πρέπει να χτίσουμε σωστά την ομάδα, τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους. Μπορώ όμως να πω ότι θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστό όπως κάναμε και φέτος. Τώρα ήμασταν μία νέα ομάδα, χτίστηκε ένα γερός κορμός και ελπίζω η χρονιά μας να είναι καλύτερη. Η κάρτα φιλάθλου μας επηρέασε αρνητικά, είναι κρίμα. Οι ξένοι που ήρθαν δεν ξέρουν τι σημαίνει ο παλμός της ΑΕΛ. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά πρέπει ν' αλλάξει άμεσα, δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς παλμό".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο