Σοφοκλέους στο Ράδιο Πρώτο: "Είμαστε η ΑΕΛ εμείς και ότι θέλουμε κάνουμε"

Για την κατάκτηση του κυπέλλου, τις μεταγραφές και τα θέματα που εκκρεμούν στην ΑΕΛ, μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Ανδρέας Σοφοκλέους. "Είμαστε η ΑΕΛ εμείς και ότι θέλουμε κάνουμε", η αναφορά του κ. Σοφοκλέους ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε 3-4 μεταγραφές και όσοι δεν αντέχουν θα φύγουν.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Σοφοκλέους στο Ράδιο Πρώτο:

"Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Οι τίτλοι έρχονται για τον κόσμο. Εδώ μιλάμε για την ΑΕΛ που περίμενε τον τίτλο εδώ και 30 χρόνια. Είμαστε η ΑΕΛ εμείς και ότι θέλουμε κάνουμε. Απολαμβάνουμε την στιγμή και έτσι θέλω να κάνει και ο κόσμος. Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και οι τίτλοι θα έρθουν. Χωρίς δουλειά δεν βγαίνει τίποτε. Να είναι δίπλα στην ομάδα και να τροφοδοτεί την ομάδα με πίστη και με φωνή στο γήπεδο. Η ΑΕΛ δεν ανήκει σε ένα, ανήκει σε όλους. Αυτοί θα πρέπει να φτιάξουν το μέλλον της ΑΕΛ. 

Να έρθει κοντά στα διοικητικά ο κόσμος και στο γήπεδο και παντού. Έχω κάνει το κάλεσμα εδώ και πολλά χρόνια. Να ενωθούμε όλοι μαζί για να συνεχίσει η ομάδα να έχει αποτελέσματα. 

Αν ισχύσει η κάρτα φιλάθλου και θα έχει μείωση των εσόδων: "Με μείωση του προϋπολογισμού. Να μας δώσει αποζημίωση δεν περιμένουμε, Αποζημίωση από τον ΚΟΑ ή ΚΟΠ δεν περιμένουμε. Η μόνη επιλογή είναι η μείωση του προϋπολογισμού. Ή θα πρέπει να ξεπεράσει ο κόσμος την κάρτα ή θα γίνει μείωση προϋπολογισμού. Αυτό σημαίνει αλλαγή στόχων. Στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι. Το να εξαρτόμαστε σε ποια πορεία θα κάνουμε στην Ευρώπη για να κάνουμε το μπάτζετ είναι επικίνδυνο. Το είδαμε και στην Ανόρθωση. Ευτυχώς που ήρθε ο κ. Πουλλαΐδης για να κρατηθεί η ομάδα στη ζωή". 

Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που είναι δομημένη με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε 3-4 μεταγραφές και όσοι δεν μπόρεσαν αυτή τη χρονιά θα φύγουν. 

Για τον Λαφρανς: Μέχρι σήμερα ναι φεύγει. Αν θα αλλάξει κάτι είναι θέμα των επόμενων ημερών. 

Ενδιαφέρει ο Ιβάν Κάρλος, αλλά δεν έχει υπογραφεί κάτι ακόμα".
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο