Πετεβίνος για Τραμετσάνι: «Δεν ήταν κάτι νέο…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Τόνισε ότι με τον Τραμετσάνι δεν ήταν κάτι νέο για τη διοίκηση και η είδηση βγήκε κακώς μια μέρα πριν τον τελικό.

Οι δηλώσεις του:

Για τον χθεσινό τελικό: «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη γιατί συνοδεύεται από κλείσιμο μιας χρονιάς που έχουμε πετύχει ένα μεγάλο στόχο. Αφήνουμε μια τελευταία εντύπωση που δεν είναι και η καλύτερη. Κάναμε όλη τη δουλειά που χρειαζόταν, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αγωνιστικά είδαμε ένα παιχνίδι που το σενάριο ήταν κάτι το οποίο θα έπρεπε να αποφύγουμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς και από κει και πέρα η ΑΕΛ ήθελε πολύ καλά τον δρόμο που ήθελε να ακολουθήσει. Αυτό το γκολ δημιούργησε για εμάς την έλλειψη χώρων και έχει αποδειχθεί ότι σε τέτοιας μορφής αγώνες είμαστε δυσκίνητοι. Στο δεύτερο αλλάξαμε το σύστημα και άλλαξε η εικόνα του αγώνα με κατοχής μπάλας και δημιουργία ευκαιριών. Από την στιγμή που η ΑΕΛ πέτυχε δεύτερο γκολ, η μοίρα ήταν προδιαγεγραμμένη. Δυστυχώς το τελευταίο παιχνίδι αφήνει και την εικόνα. Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα γιατί έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Μέχρι τις 20 του Ιούνη πρέπει να είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι».

Για το θέμα Τραμετσάνι: «Το θέμα με Τραμετσάνι είναι κάτι που δημόσια δυστυχώς δεν βγήκε την ώρα που έπρεπε. Είναι ένας λόγος που επηρεαστήκαμε. Ταυτόχρονα δεν ήταν κάτι το νέο για εμάς. Υπήρξε μια συζήτηση μετά από έκφραση σκέψεων του προπονητή. Κακώς έγινε ότι έγινε μια μέρα πριν τον τελικό. Δεν είναι μόνον αυτό που επηρέασε. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα τελευταία στάδια της χρονιάς. Έχουμε χάσει 3 από τους 4 τελικούς και αυτό κάτι σημαίνει. Κάτι κάνουμε λάθος στους τελικούς κυπέλλου».

Για όλα τα θέματα του προγραμματισμού: «Αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της βδομάδας. Υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα. Σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει αυτά τα μέτωπα να κλείσουν. Δεν υπάρχει καμία απόφαση είτε από τον προπονητή είτε από την ομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα ισχύσει και τι όχι. Υπάρχει ραντεβού με τον Μοράις σήμερα, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει εξέλιξη. Μόλις έχουμε κατάληξη θα το ανακοινώσουμε. Από σήμερα αρχίζουμε δουλειά και υπάρχουν πράγματα που θα συμβούν αυτή τη βδομάδα».

Για τον Καρλάο: «Με τον Καρλάο έχουμε ζήσει αρκετά αυτά τα πέντε χρόνια. Αν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση θα το ανακοινώσουμε. Ο Καρλάο είναι μέχρι τις 31 Μαΐου ως δανεικός. Από κει και πέρα υπήρχε μια συμφωνία για να παραμείνει στην ομάδα. Δεν θέλουμε να κρατάμε παίκτες που δεν θέλουν να είναι στον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε μέτωπα ανοικτά και ο κ. Τέτι κοιτάζει όλα τα ενδεχόμενα».

Για τα δημοσιεύματα: Για τα θέματα ΑΠΟΕΛ συνδέονται παίκτες συνεχώς. Δυστυχώς ή ευτυχώς πέραν του 80% τα όσα λέγονται δεν ισχύουν. Αν ίσχυε τουλάχιστον κατά 30% τότε θα έρχονταν 20 παίκτες κάθε καλοκαίρι. Ο κόσμος που διαβάζει συνεχώς αρχίζει να διερωτάται τι γίνεται εδώ. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που ανακοινώνεται, το ίδιο και με αυτούς που φεύγουν. Πέραν από την Κύπρο, ελάχιστα πρωταθλήματα ολοκληρώνουν τα συμβόλαια στις 31 Μαΐου. Για παράδειγμα στην Πολωνία τα συμβόλαια τελειώνουν τέλος Ιουνίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο