ΚΟΑ για Μακάρειο: "Πριν δύο ημέρες πήραμε την επιστολή της Ομόνοιας"

Το θέμα Ομόνοια-Μακάρειο τείνει να εξελιχθεί σε θρίλερ. Στην Ομόνοια υπάρχει δικαιολογημένα μία μικρή αναστάτωση για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται, αφού η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου θέλει να γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα σεζόν και ποια ομάδα θα δηλωθεί σαν έδρα.

Το SPORTIME επικοινώνησε με τη Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Παπαμιλτιάδους, με τον οργανισμό να ξεκαθαρίζει τη θέση του, αφού η τελευταία επιστολή με την κοστολόγηση των έργων ήρθε στα χέρια τους πριν από δύο ημέρες στις 22 Μαΐου. Μία επιστολή που συντάχθηκε στις 21 και με τον ΚΟΑ να την παραλαμβάνει μία μέρα μετά.

«Είχαμε μία συνάντηση με την Ομόνοια πριν από 2-3 εβδομάδες για να διευκολύνουμε τους μελετητές του έργου και της ανακατασκευής του Μακαρείου. Η Ομόνοια χρειάστηκε 3 εβδομάδες περίπου για να μας στείλει την επιστολή και την ολοκληρωμένη πρόταση για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο στάδιο, μαζί με κοστολόγηση των έργων αυτών. Η επιστολή αυτή έχει ήδη υπογραφτεί από την πρώτη ημέρα που ήρθε στα χέρια μας και έχει παραπεμφθεί ήδη στο τμήμα των τεχνικών μας υπηρεσιών. Αφού γίνει η απαραίτητη μελέτη θα ζητήσουν αν χρειαστεί μία διευκρινιστική μελέτη για να δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί από την Ομόνοια λένε για καθυστέρηση, πριν δύο ημέρες πήραμε αυτή την επιστολή στα χέρια μας. Την επιστολή την υπογράφει ο Δημήτρης Γρηγόρη, είναι απλώς φήμες τα όσα γράφονται. Η επιστολή είναι υπό αξιολόγηση», αυτά ανέφερε στην ιστοσελίδα μας η κα. Παπαμιλτιάδους.
 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο