«Έχω και συμβόλαιο και ρήτρα» (ηχητικό)

Διαβάστε και ακούστε στο ηχητικό κομμάτι του θέματος τι δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας αλλά και για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους. 

Αναλυτικά: 

Αν ήταν ρίσκο η απόφαση του για να πάει στην Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν δύσκολο για εμένα. Από την πρώτη στιγμή όμως κατάλαβα πως θα ήταν σημαντικό για έμενα η Νέα Σαλαμίνα και πως θα είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα». 

«Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο και μια ρήτρα αν φύγω. Είμαι χαρούμενος αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει». 

«Φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Αν μας έλεγαν πως θα τερματίζαμε στην 5η θέση κανείς δεν θα το πίστευε. Δίκαια τερματίσαμε εκεί που τερματίσαμε». 

«Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα ακόμη. Βλέπω τι έκανα σωστό και λάθος. Θέλω να αγωνίζομαι σε ψηλό επίπεδο. Έχω και την Εθνική μου ομάδα και για να παραμείνω εκεί θα πρέπει να αγωνίζομαι σε ψηλό επίπεδο». 

«Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν. Δεν μίλησα με κανένα. Υπάρχει στο μυαλό μου υπάρχει και στην Νέα Σαλαμίνα. Θα δούμε τι θα γίνει». 

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Όλη αυτή η χημεία που έχουμε φτιάξαμε μια οικογένεια και ξέραμε πως μόνο μαζί και ο ένας για τον άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες ο Πουρσαϊτίδης μας έδωσε την αυτοπεποίθηση για να παίξουμε ποδόσφαιρο». 
 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο