Όταν η Ομόνοια αποκτά «εσωτερικούς» ξένους

O Tιάγκο αποτελεί τη πρώτη μετεγγραφή της Ομόνοιας και ουσιαστικά τη 1η κίνηση του Νεόφυτου Λάρκου. Ο Τεχνικός Διευθυντής των «πρασίνων» έχει τη τάση και είναι φυσιολογική, να ψάχνει τη Κυπριακή αγορά, εξού και έχει βάλει στη λίστα προτιμήσεων τους Κορέια και Ρομπέρζ.  Άλλωστε ο Λάρκου είχε ξεκινήσει τον προγραμματισμό του 2011-12, ως προπονητής αποκτώντας τους Ντα Σίλβα, Μαργκάσα και Φρέντι.

Γενικά όμως η Ομόνοια στράφηκε πολλές φορές στη Κυπριακή αγορά για ξένους ποδοσφαιριστές. Παίκτες είτε που μετακινήθηκαν απευθείας, είτε επέστρεψαν στη Κύπρο. Θυμίζουμε (και ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον ) τους Ναγκόε, Κιτάνοφ, Κέκιτς, Στεπάνοβιτς, τον Βέζερ, τον Κόζλεϊ, τον Ν΄Ντιαγέ, τον Βακουφτσή, τον Ρινκ και τον Μπα, τον Ντομπρασίνοβιτς.  

Από καταβολής πλέι-οφ οι «πράσινοι» προχώρησαν στην μετακόμιση των Κασέκε, Βασκονσέλος, Ζλόγκαρ, Μάρη, Ντικουμάνα, Αλαμπί, Κλέιτον, Μπαγκούρα, Σιντιμπέ, Φρασκαρέλι, Μπρουκς, Φερναντέζ, Γκαρσία, Φοφανά, Γκρικαλασβίλι, Εζέ, Ρόντρι, Μπεμπέ, Σέρινταν, Καρλίτος, Ράμος και Κιπιάνι.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο