«Πρόταση της ΑΕΛ σε Μαρκολίνο»

Για πρόταση της ΑΕΛ στον 23χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Μαρκολίνο κάνει λόγο δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, οι κυπελλούχοι κατέθεσαν ήδη την πρότασή τους στον παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι στο στόχαστρο και της ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Μαρκολίνο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 26 εμφανίσεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ΑΕΛ από την Κύπρο έχει κάνει πρόταση στον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Λάρισας, Νέτο Μαρκολίνο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Άρη.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου λόγω της τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών που του επιβλήθηκε, αλλά οι Βραζιλιάνοι του έκλεψαν τις εντυπώσεις στη δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα, δεν θα φανεί παράξενο, αν και οι τέσσερις Βραζιλιάνοι της θεσσαλικής ομάδας πάρουν προαγωγή. Ο Λούκας Ράμος θα συνεχίσει στη Λαμία, ενώ τον Λούκας Πολέτο έχει κλείσει η Ξάνθη.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Νέτο Μαρκολίνο, βρέθηκε ήδη στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ από την Κύπρο του έχει ήδη κάνει πρόταση. Η ομάδα της Λεμεσού περιμένει τις επόμενες ημέρες την απάντηση του Νοτιοαμερικανού.

Ο Νέτο Μαρκολίνο πέτυχε τέσσερα γκολ κι έδωσε δύο ασίστ σε 26 ματς, στα οποία αγωνίστηκε με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία της σεζόν που μόλις τελείωσε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο