Όλα ανοιχτά για Μοράις - Βάτερμαν

Έχασε το κύπελλο, έλυσε τη συνεργασία του με τον Ντελατόρε και ανανέωσε μόλις σήμερα το συμβόλαιο του Στάθη Αλωνεύτη για τον επόμενο χρόνο στον ΑΠΟΕΛ. Κάπως έτσι κύλησε η εβδομάδα των πρωταθλητών, μία εβδομάδα που είχε ραντεβού με ποδοσφαιριστές και αρκετά σκαμπανεβάσματα στο τι ακριβώς έβγαινε προς τα έξω (θέμα Τραμετσάνι).

Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ εξέπληξε τους φίλους της ομάδας που ναι μεν περίμεναν ανακοίνωση όχι όμως αυτήν που αφορούσε το Στάθη, αφού ήταν πάνω-κάτω δεδομένη η παραμονή του στον Αρχάγγελο. Οι φίλοι των πρωταθλητών αναμένουν τις ανακοινώσεις των Μοράις και Βάτερμαν, αφού είναι στους δύο που προτάθηκε μείωση απολαβών, αφού τα συμβόλαια τους λήγουν. 

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκε με τους διοικούντες της ομάδας από την περασμένη Πέμπτη, δεν βγήκε κάποια απόφαση, έτσι ο Μοράις έφυγε για διακοπές και οι συζητήσεις συνεχίζονται στο ακουστικό. Η περίπτωση Μοράις χρήζει σωστό χειρισμό, η περίπτωση δεν είναι εύκολη. Γράφτηκε για 30-40% μείωση των απολαβών του και προφανώς είναι νούμερα που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο γι' αυτό και δεν υπάρχει κάποια κατάληξη. Όλα είναι ανοιχτά στο θέμα παραμονής των Μοράις - Βάτερμαν στον Αρχάγγελο, μέσα στις επόμενες ημέρες όμως θα υπάρχει κατάληξη.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο