Γεμάτος και έτοιμος για νέες περιπέτειες

Πιο γεμάτος όσο ποτέ επιστρέφει στο Κολόσσι ο Ιωάννης Πίττας. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην παραμονή της Ένωσης στην κατηγορία, φεύγει από το Παραλίμνι εκεί όπου αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα, επιστρέφοντας Λεμεσό γεμάτος εμπειρίες.

Ο νεαρός άσος, που είδε τ’ όνομα του να φιγουράρει στο ΤΟΠ-15 των σκόρερ του πρωταθλήματος μας, θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες στον Απόλλωνα, θέλει να κερδίσει τον Αυγουστή και να έχει μία σίγουρη θέση στο ρόστερ. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σίγουρα παρακολούθησε στενά την πορεία του Πίττα τη φετινή σεζόν, θέλει να του δώσεις τις ευκαιρίες του και από εκεί και πέρα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να τις εκμεταλλευτεί κατάλληλα. 

Αγωνίστηκε για 3747 λεπτά στο σύνολο, έχει 9 γκολ στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο και μηδέν ασιστ. Τα σουτ του στον στόχο έφτασαν με βάση πάντα τη πλατφόρμα wyscout στο 35,2%, ενώ τα αναμενόμενα του γκολ έφτασαν στο 8,7%. Οι πάσες του είχαν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας (73%)  και οι ντρίμπλες του στο 66%.

Είναι στατιστικά αρκετά υψηλά για τον 22χρονο άσο, με τον ίδιο να περιμένει και αυτός τις νέες του ποδοσφαιρικές περιπέτειες.

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο