"Κανένας πανικός στη Σαλαμίνα, ουδείς αναντικατάστατος"

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Γενικό Αρχηγό της Νέας Σαλαμίνας Γιώργο Κωνσταντίνου είχαμε στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέμα που αφορούν το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Μίλησε για Μαργκάσα για την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο δίδυμο Πουρσαϊτίδη-Παπαιωάννου, ενώ δήλωσε ουδείς αναντικατάστατος για τους παίκτες που αποχωρούν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:
"Έχουμε υπόψη τι γράφεται και γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Βλέπουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, είμαστε ανοιχτοί για διάλογο. Δεν μας πιάνει πανικός, ουδείς αναντικατάστατος. Η ομάδα είναι εκεί, αρκετά υγιής και υπάρχει τεχνογνωσία για τους αντικαταστάτες. Η ομάδα φέτος ανταποκρίθηκε πλήρως απέναντι στις υποχρεώσεις των παικτών. Όταν υπάρχει υγεία, είναι αντιληπτό ότι μπορείς να φέρεις στην ομάδα και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές".

"Αυτοί που αποχώρησαν ήταν ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν. Ωστόσο αυτά έχει το ποδόσφαιρο, είναι επαγγελματικό. Είναι αυτονόητο για τον καθένα ότι θα προτιμήσει κάτι καλύτερο. Θα έρθουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε προσπαθούμε να κρατήσουμε και μερικούς. Του Τιάγκο έληγε το συμβόλαιο του, ήμασταν σε διαπραγματεύσεις, είχαμε απόσταση δεν τα βρήκαμε, βρήκε μπροστά του καλύτερο συμβόλαιο και υπέγραψε. Ο προπονητής και ο τ.δ έχουν τις γνώσεις, τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι αρκετά νωρίς, δεν χρειάζεται καμία βιασύνη. Η Ευρώπη έχει εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, εμείς θέλουμε να είμαστε υγιείς να τους πληρώνουμε στην ώρα τους. Κάποιες αποχωρήσεις θα φέρουν και ρευστό στο ταμείο".

"Για Κορέια δεν έχουμε τίποτα επίσημο. Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος, αν κάποιος ενδιαφέρεται για οποιονδήποτε ξέρει την σωστή οδό που πρέπει να ακολουθήσει. Ήταν μία αρκετά καλή χρονιά για την ομάδα μας, γι' αυτό και παίζουν τα ονόματα".

"Το θέμα Μαργκάσα για εμάς δεν έχει κλείσει, υπάρχει μία ρήτρα που πρέπει να μας καταβληθεί. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν χωρούν συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε πέρσι διετές με ρήτρα. Υπήρξε ξαφνικό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, η οποία θα μας πληρώσει. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Έκανε εντυπωσιακή σεζόν ο Μαργκάσα, είναι στα 34 του και καταφέρνουμε να τον πωλήσουμε. Αντιλαμβάνεστε ότι η Σαλαμίνα είναι κερδισμένη".

"Υπάρχει χημεία, με τον Σάββα στο τιμόνι ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε σταθερότητα στην ομάδα, ένα στοιχείο που μας έλειπε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Είναι στα δικά μας χέρια να έρθουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά".

"Ο Κίνγσκλει έχει κάποια προσωπικά θέματα, ελπίζουμε να τα ξεπεράσει και να τον έχουμε μαζί μας και τη νέα περίοδο".

"¨Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΚΟΠ για τους Κύπριους, εμείς δεν φοβόμαστε. Υπάρχουν 300 παιδιά στις ακαδημίες μας. Ο προπονητής εμπιστεύεται νεαρούς Κύπριους. Εμείς χαιρόμαστε για τον Ιωάννη Κωστή που στα 18 του κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών. Για τον Χριστοφόρου έχουμε συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ τέλος της εβδομάδας για να κλείσει το θέμα"

"Πρώτη Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία, στρωθήκαμε στη δουλειά".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο